#1  
Old 05-07-2004, 4:25 AM
jenajo jenajo is offline
Inactive
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 17
Indonesian

Is there any Indonesian in this forum, or somebody leave in Indonesia?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2004, 11:42 AM
Throwrug1
Guest
 
Posts: n/a
I am not Indonesian, but probably my all-time favorite trample was done by 2 Indonesian women. It was my first multi-trample and these two women were totally uninhibited about trampling a guy with their spike heels. I got more bruises under these two women than I have ever gotten in any trample. It was my first trample when the women never looked at me during the trample; needless to say I was really begining to suffer :-) Eventually I had to get their attention and ask them to step off; I just couldn't breathe. Well, one never got back on and the other was so use to it and LOVED it so, she hopped back on and trampled until I couldn't take it any more. She had even begun juming on me and stomping me, barefoot. She was giggling and laughing each time she was hurting me. I think she was truely sadistic. When I couldn't take it anymore, she was asking if she could paddle and flog me. Well, I am not interested in that, but she was obviously into hurting guys. She was fabulous, even her friend too earlier.
I will never forget that multi-trample, those Indonesian women were perfect for hurtful trampling. I'll never find them again, but it would be so nice to do so.

Throwrug
Reply With Quote
  #3  
Old 05-11-2004, 7:11 PM
malibog31 malibog31 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 50
not but I am a Malaysian!!! how about that!!
apa khabar orang seberang... dari negeri mana? saya orang semenanjung malaysia.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-12-2004, 2:25 AM
jenajo jenajo is offline
Inactive
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 17
Kabar baik, saya ada di Jakarta, senang bertemu anda, are you female or male?
Reply With Quote
  #5  
Old 05-14-2004, 3:58 AM
fingorth's Avatar
fingorth fingorth is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: CO
Posts: 32
Horeeeee ... akhirnya ada juga org sekampuang ... Dulu juga ada org bali yg ikutan forum ini, cuma nggak pernah muncul lagi.
Saya berlokasi di Wash DC, dan ikutan forum ini sebagai pengunjung pasif (nggak banyak ngepost, krn lama sekali proses postingnya).
Ngomong2 anda sendiri laki atau perempuan? Ooo, saya sendiri laki.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-14-2004, 5:06 AM
jenajo jenajo is offline
Inactive
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 17
Wah .... asyik juga bisa ketemu, aku kira aku sendirian di sini. Aku laki-laki, ikutan ini juga pengunjung pasif, lebih tertarik gambar2 dan cerita2, abis di Indonesia kan tahu aja sendiri soal ginian, pengalaman menarik dong?
Reply With Quote
  #7  
Old 05-14-2004, 8:57 AM
malibog31 malibog31 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 50
Wah tak sangka ada ramai disini. Aku ingat aku kesaorangan disini. Aku seorang lelaki. Kamu yang di DC tentu senang mendapat akses kepada pita pita video yg senang didapati disana? Di Malaysia tidak ada, di Jakarta bagaimana?
Reply With Quote
  #8  
Old 05-14-2004, 4:26 PM
jenajo jenajo is offline
Inactive
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 17
Di Jakarta, sulit untuk akses ke video dan juga internet speednya sangat slow jadi kadang harus lama dan kadang fail. Yah, yang di DC mungkin yang mudah. Mungkin hanya beberapa clip saja yang download dari internet
Reply With Quote
  #9  
Old 05-31-2004, 11:14 PM
fingorth's Avatar
fingorth fingorth is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: CO
Posts: 32
hwah, maafkan daku ... abis pindahan udah gitu boss lagi iseng pengen ganti server akibatnya semua berantakan ...
Soal pita video nih... di sini ada rental video gituan ... pokoknya lengkap deh, cuma .... minta ampun jeleknya. Ceritanya kayak dibuat2, jadi bosen deh ngeliatnya. Saya punya beberapa mpg & avi yg saya d/l. Cuma yaa sama aja, bosenin! terlalu artificial.
Masalahnya yg videoin itu org2nya nggak tau sinematografi, jadi momennya banyak yg ketanggor.

Kalo mau saya copy-in deh cdnya (file: mpg, avi, ram atau mov).

Paling sih kalo bisa d/l dr ftp. Cuma katanya internetnya juga ngadat?
Reply With Quote
  #10  
Old 06-01-2004, 1:35 AM
jenajo jenajo is offline
Inactive
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 17
tak apa, yah memang sih, mereka kan tidak penting sinematografinya, tapi aku lebih interest seperti yang public trampling, susah kali ngebayangin kalu ada orang di mal di jakarta atau di mana gitu di Indonesia melakukan seperti yang orang2 bikin (si mat contohnya) mungkin udah diusir security kali, yang aku download juga ada bosan, tapi daripada tidak ada. Soal internet di sini agak pelan dan kadang disconected ketika lagi d/l, liat saja bagaimana. Thanks.
Reply With Quote
  #11  
Old 06-01-2004, 4:30 AM
fingorth's Avatar
fingorth fingorth is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: CO
Posts: 32
yg saya d/l satu filem penuh, serinya "barefoot confidential". Di d/l lewat emule.

Mo' dikirimin cd-nya? Bakal nyampe nggak?
Reply With Quote
  #12  
Old 06-01-2004, 6:39 PM
malibog31 malibog31 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 50
saya jugak ingin mendapatkannya! kalau sudi tolong, sebut harga nya (ongkos nya)
Reply With Quote
  #13  
Old 06-01-2004, 9:29 PM
fingorth's Avatar
fingorth fingorth is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: CO
Posts: 32
alamatnya dulu! saya perlukan untuk menghitung biayanya mailingnya.

email alamat anda ke: fingorth@yahoo.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -8. The time now is 1:08 AM.

Copyright 2000 – MistressDestiny.com. All rights reserved.

Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.